Mihai Todor

Festival ’39

Poate vă întrebați de ce printre articolele dedicate restaurantelor sau a unei experiențe legate de mâncare apare această poză cu o femeie dezbrăcată. Răspunsul este simplu, unul dintre cele mai faine restaurante din Brașov, cum ar spune un ardelean, are baia barbaților decorată astfel. Pentru cine merge prima dată la acest restaurant poate să apară ca o surpriză deoarece decorul interior nu te duce cu gândul la ce ai putea descoperi în baie.

Festival ’39

Decorul general te duce cu gândul la un bistro supradimensionat sau o cafenea a vremurilor de altă dată. Lumină caldă, în unele zone difuză. Mese simple din lemn lăcuit și scaune care te cuprind între brațele lor. Este genul de loc în care după ce mănânci îți dorești să mai stai încă o oră sau două la o cafea împreună cu un ziar sau o carte. Un telefon sau e-book reader ar părea aduse din viitor.

Surpriza apare în baie, atunci când realizezi că atracția către sexualitate este o caracteristică generală a barbaților din toate timpurile. Este o forță de care femeile s-au folosit întotdeauna și se folosesc și în prezent, noi bărbații neputând spune că suntem supărați de acest lucru.

Să vorbim și de mâncare pentru că pănă la urmă Festival ’39 este totuși un restaurant. Din păcate aici nu prea am multe de spus. Mâncarea este bună, dar nu memorabilă. Meniul este divers și nu pot spune că am încercat tot ce are de oferit aceasta bucătărie dar nu cred că aș avea vreo surpiză. Prezentarea este decentă. Nici foarte fancy, nici foarte simplă. Gustul bine potrivit, dar nimic care să imi zică WOW.

Cred că alegi Festival ’39 pentru experiență, atmosferă și atunci când vrei o cină intimă cu soția, iubita sau amanta. Sau vrei să bei o cafea singur. Sau un pahar de vin. Nu cred că ar trebui să alegi Festival ’39 pentru mâncare. Dacă nu ați ajuns niciodată, mergeți și spuneți-mi părerea voastră.

Tel:0743 339 909
Program:L-D: 07:00 – 24:00
Facebook:Festival ’39
Site:Festival ’39
Adresa: Strada Republicii, nr. 62, Brașov 
Festival ’39
Nu păstra pentru tine dacă ți s-a părut interesant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top