Mihai Todor

D.O.R.

D.O.R.

Delicious. Organic. Romanian. Asta își dorește să transmită Dorin Lucian Olteanu proprietarul acestui restaurant. Acest proiect a fost inițiat pentru a acoperi cererea de Fine Dining din zona turistică Bran-Moeciu, experiența în acest domeniu fiind dobândită în afacerea de familie – Crăiasa Munților. Investiția inițială este declarată a fi în valoare de 500.000 euro, bani obținuți prin creditare. Majoritatea acestora au fost utilizați pentru designul și elementele de decor interior. Money well spent din punctul meu de vedere deoarece au reușit să creeze un spațiu unic, cu o personalitea proprie, intensă, pe care îl vei ține minte.

Copacul D.O.R.

Spațiul este amplu, construit pe înalțime și definit de copacul central, un element care conferă unitate și care întărește motto-ul Delicious. Organic. Romanian. De asemenea, acest copac este conceptualizat și în brand-ul proiectului printr-un logo cu un copac stilizat.

Restul elementelor sunt o combinație între industrial și un tradițional perfecționist, cu urme de minimalism.

Să vorbim și de mâncare pentru că până la urmă acest proiect este totuși un restaurant. Meniul este creat de Chef Bogdan Cozma, un tânăr bucătar foarte talentat. Acesta este schimbat în funcție de sezon și este întotdeauna bazat pe produse locale. S-ar dori în proporție de 100%, din păcate în acest moment nefiind realizabil.

D.O.R este locul în care te duci pentru mâncare, rămâi impresionat de decor, ești plăcut surprins de servire și revii pentru experiența completă.

Tel:0746 304 099
Program:L-D: 12:00 – 24:00
Facebook:D.O.R
Adresa:Str. Calea Branului nr. 55G, Bran
D.O.R.
Nu păstra pentru tine dacă ți s-a părut interesant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top