Mihai Todor

Pizzeria Da Mario – Pizza D’Oro

Ninge. Este vineri seara. Week-end-ul așteaptă să fie descoperit ca o fată timidă la prima întâlnire. Plec de la birou și văd că trebuie să dau zăpada de pe mașină. Îmi zic în sinea mea că putea să se lase descoperit mai ușor week-end-ul ăsta. Ninge în continuare.

Pornesc mașina, dau energic zăpada de pe zonele esențiale și plec în trombă sperând să scap de cușma rămasă pe plafon. Sunt deja în întârziere pentru o ieșire la pizza. O prietenă mă așteaptă în ninsoare să o iau cu mașina. Sper că nu a înghețat prea tare. În caz de țurțuri îi rezolvăm cu un pahar de vin și o pizza Diavola. Din fericire este acoperită doar cu un strat subțire de zăpadă. Este mai subțire decât cușma de pe plafonul mașinii așa că presupun că este bine. Aflu că s-a amuzat pe seama celor care încercau să se deplaseze prin nămeții proaspeți formați.

Ajungem la destinația inițială și vedem că locul pe care voiam să îl încercăm este închis. De fapt pare că este baricadat de ceva vreme. La o inspecție mai atentă aș putea observa praful depus pe mese și pe scaune. Buuun. Schimbare de plan. Între timp ajunge un alt prieten. Ninge în continuare. Ne regrupăm toți trei în mașină și facem consiliu decizional pentru a alege unde să mergem. Decizia se ia rapid pe bază de apropiere și ”Hai să încercăm un restaurant nou, neapărat cu pizza”. Anunțăm restul grupului și ne punem în mișcare.

Sunt norocos. Găsesc loc de parcare lângă restaurant. În mod normal nu m-ar deranja să merg pe jos dar nu știu dacă v-am spus că ninge în continuare… de parcă ar fi iarnă. Intrăm și ne sincronizăm perfect cu o parte din grup. Ni se indică o masă și promisiunea că se va elibera și cea de lângă pentru a încăpea în formație completă. E bine că stăm la o singură masă pentru că stăm lipiți unul de altul și ne incălzim. Încep să îmi resimt extremitățile și pot să mă uit în jur. Cuptorul este aprovizionat constant cu pizza.

Cuptor cu lemne

Pe un perete lateral sunt pictate manual flori care oferă un aer boem spațiului în care suntem.

Flori – Pizza Da Mario

Am început să comandăm și am ales fiecare un alt tip de pizza pentru a încerca unul de la celălalt. Pizza este bună, dar o pizza pe care o împarți cu prietenii este o pizza foarte bună.

Toate au fost foarte bune dar cred că cel mai mult mi-a plăcut Pizza Casei. Aceasta conține sos de roșii, mozzarella, ciuperci, șuncă, salam picant și mascarpone. Aromele s-au potrivit perfect, nu am nimic de obiectat, doar cuvinte de laudă. Felicitări proprietarilor!

Până și sosurile aduse la pizza au fost foarte bune. Simple, gustoase și perfect potrivite.

Sos iute și sosuri usturoi

Recomand cu căldură să încercați această mică pizzerie de familie, așa cum sunt majoritatea din Italia. Au rating maxim pe aproape toate canalele social media așa că dacă mergeți la ei și vă place dați-le un like, share sau rating.

Era să uit că am luat și desert. Tiramisu și o tartă pe care au spus că nu o fac ei. Bune.

Tel:0735 421 336
Program:L-S: 12:00 – 22:00
Facebook:Da Mario – Pizza D’Oro
Adresa: Strada Calea București, nr. 13-15, Brașov 
Pizzeria Da Mario – Pizza D’Oro
Nu păstra pentru tine dacă ți s-a părut interesant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top